Boka in ett möte

Om oss

Vilka är Vexor
Solutions?

Vi vill skapa en bättre värld för företagare genom att erbjuda anpassade digitala lösningar.

Vexor Solutions är inte bara ett företag, det är en passionerad grupp av experter som brinner för att leverera skräddarsydda digitala lösningar som tar företag till nästa nivå. Med vår kombinerade expertis och innovativa synsätt strävar vi efter att inte bara möta våra kunders förväntningar, utan att överträffa dem. Vårt mål är att vara den pålitliga partnern som tar hand om dina digitala behov så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Med Vexor Solutions vid din sida kan du vara säker på att du har den bästa tekniken och strategierna för att uppnå din vision och maximera din framgång.


Sedan vår start har Vexor Solutions drivits av en passion för att skapa banbrytande digitala lösningar som inte bara löser problem, utan också öppnar nya möjligheter för våra kunder. Med ett dedikerat fokus på innovation och kreativitet arbetar vårt team oförtröttligt för att utveckla skräddarsydda strategier och verktyg som driver tillväxt och framgång. Vi är stolta över att vara en del av våra kunders resa och ser fram emot att fortsätta leverera resultat som överträffar förväntningarna och inspirerar till fortsatt framgång.

Cool fakta

70+

Avslutade projekt

Med över 70 avslutade projekt har vi byggt upp en bred erfarenhet och mångsidighet. Varje projekt har varit en unik resa där vi har samarbetat nära med våra kunder för att leverera skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

1 msek

Annonsbudget spenderat

Med en annonsbudget på över 1 miljon kronor har vi investerat betydande resurser för att maximera våra kunders synlighet och framgång online. Genom noggrann planering och strategi har vi säkerställt att varje krona spenderas effektivt för att nå rätt målgrupp och maximera avkastningen på investeringen. Vår erfarenhet och kompetens inom digital marknadsföring har gjort det möjligt för oss att optimera annonsbudgeten och uppnå imponerande resultat för våra kunder.

Our Team

Fannie Fadel

CEO

Et nobis id vero deleniti quo. Officiis sit temporibus. Exercitationem error molestias iusto vel placeat. Est ab tota

Michele O'Reilly

CFO

Est voluptatem voluptatum. At labore qui cum at qui et. Aliquam quis sed dolore aliquam at quia quas. Omnis quidem iusto earum vo

Maybelle Vandervort

CTO

Laudantium est sapiente temporibus. Officia repudiandae cum aut. Suscipit laborum debitis molestiae aut. Consequatur

Orin Collier

COO

Reprehenderit officia voluptatem fugit. Quo voluptates qui quia. A officiis incidunt aut in tempore. Ipsam facere aperia

Frequently asked
question

our Clients

We have help over
400 customers growing
the right way.