Boka in ett möte

150 nya kunder för Solargroup

Företag

Solar Energy Group AB

Bransch

Solceller

Plats

Gävle

Tjänst

Google Ads

Om Solar Energy Group

SolarEnergyGroup har etablerat sig som en pålitlig leverantör av nyckelfärdiga solcellsinstallationer med högkvalitativa och pålitliga system. Företaget är känt för att erbjuda trygghet och säkerhet för sina kunder genom hela design- och genomförandeprocessen. Deras fokus på hållbara metoder inom solenergiproduktion visar deras engagemang för en mer miljövänlig framtid.

Problemen Solargroup hade

Begränsad kundbas: Svårighet att locka nya kunder och utöka sin kundkrets.

Låg synlighet: Otillräcklig exponering på marknaden och svårigheter att nå ut till sin målgrupp.

Brister i marknadsföringsstrategin: Saknade en effektiv strategi för marknadsföring och var osäkra på hur de skulle marknadsföra sina tjänster.

Svårigheter med att attrahera rätt kunder: Kamp med att attrahera potentiella kunder som var intresserade av deras solenergitjänster.

Bristande konverteringsgrad: Trots att de fick uppmärksamhet misslyckades de med att omvandla intresse till faktiska kunder.

Utmaningar med marknadsföringsanalys: Svårigheter att analysera effektiviteten av tidigare marknadsföringsinsatser och förstå vad som fungerade bäst för verksamheten.

Våran lösning

.01

Målgruppsanpassade annonser: Skräddarsydda annonser för att nå rätt målgrupp och öka engagemanget.

.02

Optimering av synlighet: Förbättring av synligheten genom optimerade annonser och sökordsstrategier.

.03

Konverteringsfokuserad kampanj: Inriktning på att öka konverteringsgraden genom målinriktade annonser och lockande budskap.

.04

Kontinuerlig analys och anpassning: Ständig övervakning och justering av kampanjen baserat på data och kundfeedback för att maximera effektiviteten.

Och så resulterade över 150 nya kunder inom 6 månader

They loved working with our team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisi ultrices felis faucibus aliquam id enim nunc turpis. Suspendisse non massa ullamcorper orci. Facilisi ultrices felis faucibus aliquam id enim nunc turpis. Suspendisse non massa ullamcorper orci.

John Smith

CEO at company

Fler kundcase

Ny hemsida & SEO åt Rohus Bygg

Vi utvecklade en imponerande och funktionell webbplats för Rohus Bygg för att främja deras byggtjänster. Målet var att skapa en användarvänlig och visuellt tilltalande plattform för att öka deras digitala närvaro och attrahera nya kunder.

Bransch

Bygg Branschen

76 nya bokningar för Estetikverket

Vår Google Ads-kampanj för Estetikverket var en succé, med 76 nya bokningar på bara en månad. Detta bevisar vår förmåga att skapa snabba och effektiva resultat, vilket ledde till ökad synlighet och framgång för Estetikverket.

Bransch

Skönhetsbranschen

150 nya kunder för Solargroup

Våra Google Ads för SolarEnergyGroup ledde till 150 nya kunder, med fokus på att skapa solcellsinstallationer av hög kvalitet. Genom hela processen betonade vi både säkerhet och hållbarhet för att säkerställa en pålitlig och effektiv energilösning.

Bransch

Solceller