Boka in ett möte

Hemsida Shopech E-handel

Företag

Shopech AB

Bransch

E handel

Plats

Sverige

Tjänst

Hemsida

Vilka är Shopech AB?

Har du letat efter energieffektiva lösningar för ditt hem? Då kanske Shopech AB är precis vad du behöver. Hos dem hittar du allt från värmepumpar till solceller för att göra ditt boende mer energisnålt och miljövänligt.

Shopech AB är experter på energilösningar för bostäder och erbjuder en mångfald av högkvalitativa produkter och tjänster. Oavsett om du är intresserad av att minska dina energikostnader eller bara vill vara snällare mot miljön, har de allt du behöver för att komma igång.

Med sin expertis och dedikation gör Shopech AB processen smidig och enkel för sina kunder. De erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och mål.

Problemen Shopech hade

Shopech AB saknade en professionell och användarvänlig e-handelsplattform för att marknadsföra och sälja sina produkter online.

Företaget hade ingen tidigare digital närvaro eller webbplats för att synas för potentiella kunder och konkurrera på den digitala marknaden.

Shopech AB hade svårt att nå ut till en bredare publik och attrahera nya kunder utan en dedikerad e-handelsplattform.

Företaget saknade möjligheter att expandera sin verksamhet och öka försäljningen genom onlinekanaler på grund av frånvaron av en e-handelswebbplats.

Utan en e-handelsplattform hade Shopech AB begränsade möjligheter att samla in data och analysera kundbeteenden för att göra informerade affärsbeslut.

Företaget hade ingen tidigare erfarenhet av att hantera och underhålla en e-handelswebbplats, vilket gjorde det svårt att skala upp och optimera sin digitala närvaro.

Våran lösning

.01

Vi utvecklade en professionell och användarvänlig e-handelsplattform för Shopech AB, vilket möjliggjorde en smidig och effektiv försäljningsprocess för både företaget och dess kunder.

.02

Genom att skapa en skräddarsydd e-handelswebbplats för Shopech AB kunde vi etablera en stark digital närvaro och öka företagets synlighet på marknaden.

.03

Vår lösning gav Shopech AB möjlighet att nå ut till en bredare publik och attrahera nya kunder genom effektiv marknadsföring och synlighet på digitala plattformar.

.04

Med den nya e-handelsplattformen kunde Shopech AB samla in och analysera värdefull data om kundbeteenden och försäljningstrender för att göra informerade affärsbeslut och optimera sin verksamhet online.

Och så startade Shopech sin e handels resa

They loved working with our team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Facilisi ultrices felis faucibus aliquam id enim nunc turpis. Suspendisse non massa ullamcorper orci. Facilisi ultrices felis faucibus aliquam id enim nunc turpis. Suspendisse non massa ullamcorper orci.

John Smith

CEO at company

Fler kundcase

Ny hemsida & SEO åt Rohus Bygg

Vi utvecklade en imponerande och funktionell webbplats för Rohus Bygg för att främja deras byggtjänster. Målet var att skapa en användarvänlig och visuellt tilltalande plattform för att öka deras digitala närvaro och attrahera nya kunder.

Bransch

Bygg Branschen

76 nya bokningar för Estetikverket

Vår Google Ads-kampanj för Estetikverket var en succé, med 76 nya bokningar på bara en månad. Detta bevisar vår förmåga att skapa snabba och effektiva resultat, vilket ledde till ökad synlighet och framgång för Estetikverket.

Bransch

Skönhetsbranschen

150 nya kunder för Solargroup

Våra Google Ads för SolarEnergyGroup ledde till 150 nya kunder, med fokus på att skapa solcellsinstallationer av hög kvalitet. Genom hela processen betonade vi både säkerhet och hållbarhet för att säkerställa en pålitlig och effektiv energilösning.

Bransch

Solceller