Få in fler kunder med Annonsering i Sociala Medier

Prisvärd annonsering är något vi står bakom & och det, är just därför våra annonspaket startar ifrån 4999:-

Kontakta oss

Varför borde företag fundera
på social media ads?

01

Precis målgruppsinriktning

Sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter samlar in mycket användardata, vilket gör det möjligt att målgruppsinrikta dina annonser baserat på demografi, intressen, beteenden och geografisk plats.

02

Ökad synlighet och räckvidd

Genom att annonsera på sociala medieplattformar kan du nå ut till en stor och diversifierad användarbas. Det ger dig möjlighet att öka synligheten för ditt varumärke och sprida ditt budskap till en bredare publik än vad som kanske är möjligt med organiskt innehåll.

03

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Sociala medieannonser ger dig möjlighet att skapa olika typer av annonser, inklusive bildannonser, videor, karusellannonser och annonsformat som passar för olika mål och budskap. Du kan också anpassa dina annonser efter olika kampanjer, ändra budskapet och optimera dem baserat på resultat och feedback.

04

Kostnadseffektivitet

Sociala medieannonsering kan vara kostnadseffektivt, särskilt i jämförelse med traditionell annonsering. Du kan sätta en budget som passar din företagsstorlek och marknadsföringsmål, och betala för resultat som visningar, klick eller konverteringar.

Hur funkar Social Media Ads med Vexor?

Vi är glada att kunna erbjuda våra skräddarsydda sociala medieannons-tjänster till ett pris av endast 4999 kr. Med denna prisvärda lösning kan du ta din närvaro på sociala plattformar till nästa nivå och nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.Med vårt team av erfarna experter inom sociala medier får du tillgång till strategiskt planerade kampanjer, engagerande annonser och noggrann målgruppsinriktning, allt till ett överkomligt pris. Vi är väl medvetna om vikten av att få ut mesta möjliga av din annonseringsbudget, och därför arbetar vi hårt för att säkerställa att varje krona investeras på ett smart sätt.

Nu snackar vi!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.
KONTAKT