Tinsel.se SEO

Vi har lyckats öka Tinsels organiska traffik med hela 233%

Tinsel.se  SEO
Kund
Tinsel
Tjänst
SEO
Projektets tid
pågående
Se deras hemsida
Live hemsida

Om projektet

I projektet med smyckesföretaget Tinsel fokuserade vi på att genomföra en omfattande SEO-strategi för att öka deras synlighet och rangordning i sökmotorresultaten. Vårt mål var att öka organisk trafik till deras webbplats och förbättra konverteringsgraden.

Genom att implementera en holistisk SEO-strategi och kontinuerligt övervaka och anpassa våra insatser, kunde vi öka Tinsels synlighet och generera organisk trafik till deras webbplats. Detta resulterade i ökad exponering, fler kvalificerade leads och framgångsrika konverteringar för företaget

Kreativa processen

Vi inledde projektet med en grundlig analys av Tinsels befintliga webbplats och deras konkurrenters SEO-strategier. Detta gav oss viktig insikt om var vi skulle kunna göra förbättringar och identifiera strategier som skulle fungera bäst för Tinsel.

Vi genomförde omfattande sökordshantering och forskning för att välja relevanta nyckelord som hade hög efterfrågan och var kopplade till Tinsels produkter och målgruppens sökbeteende. Genom att inkludera dessa nyckelord på strategiska platser inom webbplatsens innehåll, metadata och sidstrukturen, kunde vi förbättra deras synlighet i sökmotorerna.

Vi optimerade även webbplatsens tekniska aspekter, såsom laddningstid, mobilanpassning och användarvänlighet. Vi genomförde omfattande länkbyggnad för att öka antalet högkvalitativa och relevanta länkar som pekade till Tinsels webbplats, vilket bidrog till att stärka deras auktoritet och ranking.

Nu snackar vi!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.
KONTAKT

Heading

Articles