Ny hemsida & SEO åt Solar Energy Group

Vi skapade & designa en ny hemsida från scratch, Solar Group var ute efter en simpel hemsida med hög konverteringsgrad

Ny hemsida & SEO åt Solar Energy Group
Kund
Solar Energy Group AB
Tjänst
Webbutveckling & SEO
Projektets tid
3 veckor
Se deras hemsida
Live hemsida

Om projektet

Som webbyrå gick vi kreativt till väga när vi byggde och designade en hemsida åt solcellsföretaget för att skapa en attraktiv och användarvänlig digital närvaro som skulle hjälpa Solar Energy Group AB att nå sina mål.

Först och främst genomförde vi en noggrann research och förstod företagets unika fördelar, målgruppens behov och konkurrenternas landskap. Denna insikt låg till grund för vår kreativa strategi.

Vi skapade en tydlig struktur för hemsidan med ett användarcentrerat tillvägagångssätt. Vi ville se till att besökarna snabbt kunde hitta relevant information om solceller, företagets tjänster och fördelar. Genom att använda en tydlig navigationsstruktur och placerade så kallade Call-to-Action-element på strategiska platser på sidan, skapade vi en smidig och engagerande användarupplevelse.

Slutligen genomförde vi noggranna tester och utvärderingar för att säkerställa att hemsidan fungerade smidigt och att användarna fick en positiv upplevelse. Vi lyssnade på feedback från företaget och gjorde nödvändiga justeringar för att uppnå deras önskemål och mål.

Genom att ta oss an detta kreativa tillvägagångssätt i design och utveckling av hemsidan, strävade vi efter att skapa en imponerande och effektiv digital plattform för Solar Group som inte bara lockade besökare utan också konverterade dem till kunder och bidrog till företagets tillväxt och framgång.


Kreativa process

Vi genomförde grundlig research för att förstå företagets unika fördelar, målgrupp och konkurrenter.

Vi designade hemsidan med färger och visuella element som representerade solenergi och förnybar energi för att kommunicera företagets expertis och hållbarhetsfokus.Vi optimerade hemsidan för responsivitet och snabb laddning på olika enheter och webbläsare.Vi implementerade relevanta sökord och inkluderade en bloggsektion för att förbättra sökmotoroptimering och etablera företaget som auktoritet inom branschen.

Nu snackar vi!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.
KONTAKT

Heading

Articles