Ny hemsida & SEO åt Rohus Bygg

Vi designade och utveckla en helt ny hemsida till Rohus & Bygg, här gjordes även en on page sökmotoroptimering

Ny hemsida & SEO åt Rohus Bygg
Kund
Rohus & Bygg
Tjänst
Webbutveckling & SEO
Projektets tid
2 veckor
Se deras hemsida
Live hemsida

Om projektet


När vi som webbyrå byggde och designade en hemsida åt ett Rohus & Bygg använde vi vår kreativitet för att skapa en imponerande digital närvaro som framhävde företagets kompetens och tjänster på ett övertygande sätt.

Vi började med att genomföra en ingående forskning för att förstå företagets unika fördelar, målgruppens behov och konkurrenternas landskap. Denna insikt låg till grund för vår kreativa strategi och vägledde oss genom designprocessen.

Vi skapade en hemsida med en tydlig och professionell design som speglade företagets image och bransch. Vi använde oss av visuellt tilltalande bilder och grafik för att illustrera företagets tidigare projekt och expertis. Genom en smidig användarupplevelse och intuitiv navigering gjorde vi det enkelt för besökare att hitta relevant information om företagets tjänster och projekt.

Vi anpassade hemsidan för att vara responsiv och optimerad för olika enheter och webbläsare. Detta säkerställde att besökare fick en positiv upplevelse oavsett vilken enhet de använde för att surfa på webbplatsen.

För att förbättra sökmotoroptimeringen implementerade vi relevanta sökord och metadata i hemsidans struktur och innehåll. Detta hjälpte till att öka synligheten i sökmotorernas organiska resultat och locka relevant trafik till webbplatsen.

Slutligen genomförde vi omfattande tester och utvärderingar för att säkerställa att hemsidan fungerade smidigt och mötte företagets mål. Vi lyssnade på feedback från företaget och gjorde nödvändiga justeringar för att uppnå deras önskemål och krav.

KREATIVA PROCESS

Vi genomförde ingående forskning för att förstå företagets unika fördelar och målgruppens behov. Vi skapade en professionell och visuellt tilltalande design som framhävde företagets expertis och tidigare projekt. Hemsidan var responsiv och optimerad för olika enheter och webbläsare. Vi implementerade sökmotoroptimeringstekniker för att öka synligheten i organiska sökresultat. Vi genomförde noggranna tester och anpassade hemsidan baserat på feedback för att uppnå företagets mål och krav.

RESULTAT

En estetiskt tilltalande hemsida skapades, vilken var responsiv och lätt att navigera på.

SAMMANFATTNING

Efter att ha samarbetat nära med ROHUS för att få den design de ville ha, blev de otroligt nöjda med hemsidan.

Nu snackar vi!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.
KONTAKT

Heading

Articles