Annonser åt Estetikverket resulterade i 76 nya bokningar första månaden

Google annonser för att öka antalet bokningar till Estetikverkets klinik

Annonser åt Estetikverket resulterade i 76 nya bokningar första månaden
Kund
Estetikverket AB
Tjänst
Google Ads
Projektets tid
1 veckas research och kampanj uppbyggnad
Se deras hemsida
Live hemsida

Om projektet

Vi genomförde en Google Ads-kampanj för att rikta in oss på kunder som söker efter skönhetssalonger i området. Vi utvecklade ett annonseringskoncept som inkluderade sökannonser, displayannonser och retargetingannonser. Vi valde också noga ut sökord och platser för att nå ut till rätt målgrupp.

Efter bara en månad kunde vi rapportera framgångsrika resultat för vår insats. Genom annonserna kunde vi generera 76 leads, vilket var en enorm framgång för Estetikverket. Genom kampanjen ökade synligheten och tillströmningen av nya kunder ökade kraftigt.

Estetikverket var mycket nöjda med resultatet. Genom att samarbeta med oss för uppdatering av hemsidan och Google Ads-kampanjen, kunde de se betydande förbättringar i sin online närvaro och en betydande ökning i kundtillströmning. De hade en modern och professionell hemsida som gjorde det lätt för kunderna att boka behandlingar och en Google Ads-kampanj som hjälpte dem att synas för fler potentiella kunder.

Som digital byrå är vi stolta över att ha hjälpt Estetikverket att uppnå sina mål och se deras företag växa på nätet. Vi fortsätter att arbeta tillsammans med dem för att säkerställa att deras online-närvaro fortsätter att växa och blomstra.

Kreativa process

  1. Vi genomförde en noggrann analys av målgrupp, konkurrens och nyckelord för att skapa en effektiv Google Ads-kampanj.
  2. Vi skapade lockande annonser med kreativa rubriker och övertygande text för att engagera målgruppen.
  3. Landningssidorna designades med visuellt tilltalande layout och tydliga Call-to-Action-element för att guida besökarna till önskade åtgärder.
  4. Vi genomförde A/B-testning och kontinuerlig optimering av landningssidornas prestanda för att maximera konverteringar.
  5. Genom noggrann övervakning och analys av kampanjprestanda, anpassade vi strategin för att säkerställa ökad synlighet och framgång för skönhetskliniken.

Nu snackar vi!

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.

Vi är inte mer än ett samtal, ett sms, ett formulär eller ett mail bort.
KONTAKT

Heading

Articles